lovers end

Runoilija Nemesia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 24.12.2021 23:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''olet aina lauluni
ikuinen melodia
ja kunhan muistat hengittää
mä en anna sun kaatua''
 
palan hitaalla liekillä
kudoksia myöten
sydämen verisuonet palavat umpeen
ja lopulta jäljellä
on enää vain tuhkaa

minä kaipaan sinua
ja haluaisin herättää sinut
takaisin henkiin


mikään lääkitys ei paranna surua
se vain muuttaa surun nimen
tyhjyydeksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella sykähdyttävä runo.
 

Käyttäjän kaikki runot