i play heaven, you play hell

Runoilija Nemesia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 24.12.2021 23:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''olet aina lauluni
ikuinen melodia
ja kunhan muistat hengittää
mä en anna sun kaatua''
 
sinä puhallat minuun elämää
vaikka oletkin jo lakannut hengittämästä

kaipaan sinua
ja kukaan ei halua ymmärtää miltä se tuntuu

kun minä maalaan sinun kipusi
huoneeni seinälle

sydämeesi kirjoitan ikäväni sanoja
pienin kirjaimin

olet vielä tässä
vaikka sinä olet jo mennyt

ja sulkenut sen ikuisen oven takanasi 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohjatonta surua, hienosti kuvailtu.
 

Käyttäjän kaikki runot