i believe in nothing but this

Runoilija Nemesia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 24.12.2021 23:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''olet aina lauluni
ikuinen melodia
ja kunhan muistat hengittää
mä en anna sun kaatua''
 

sinä syksynä
lehdet putosivat raskaina maahan
kadoten johonkin
toiseen aikaan
jonka olin unohtanut

viima ja hiljaisuus
toi luokseni kylmän talven
ja vaikka oli pimeää
sisälläni paloi heikko valo

kevät huuhtoi talven pois
enkä minä lakannut muistamasta
luulin kaiken loppuvan aikanaan
mutta en antanut sen tapahtua meille

ja nyt kun olet siinä
en enää päästä irti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti kerrottu tarina, jossa kuljetaan melkein koko vuosi <3
 

Käyttäjän kaikki runot