Yksinäisyys

Runoilija Kasmander

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

yksinäisyys astuu sisään jos itse päätät niin
muuten se odottaa oven takana
yksinäinen? minäkö?
en ole. olen erkaantuva välillä.
välillä ystävien kanssa kauan kauan.
Olen kuin lintu. se laskeutuu maahan välillä
kun ei jaksa aina olla ilmoissa korkealla.
silti minä en ole yksin.
minulla on ystävät. kaikilla on jotain.
jotain menetettävää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täällä et ole yksin. Tervetuloa!
Hienoja runoja :)

Täällä et ole yksin. Tervetuloa!
Hienoja runoja :)

 

Käyttäjän kaikki runot