Kaunis Pikku Lintunen

Runoilija Kasmander

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuolta jostain lensi luokseni kaunis pikkulintunen
Pikkulintunen,
Joka läkähdyttävän kuumilla päivillä toi viileän tuulenpuuskahduksen.
Pikkulintunen,
Joka kylmillä säillä sai sydämeni lämpöiseksi
Tämän linnun laulua on kaunista kuunella
Tämän linnun ulkonäkö on sanoin kuvaamaton
Kiitoksen jostain sain jotain hyvää
Mitä myös odotin
Sain pikkulintusen
Sitä rakastan mä vieläkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot