En kuule, en nää

Runoilija Kasmander

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rauhaton mieli
sydän myös

ikävä kalvaa
tietämöttymyys myös

en kuule
en nää

huolestuttaa
surullinen

olen ehkä syyllinen
olen ehkä syytön

mutta yksin itken silti sateeseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot