Kuin Sytkäri

Runoilija Kasmander

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihminen on kuin sytkäri
joskus kaasu loppuu kesken
mutta silloin kun syttyy liekki
se liekki on kaunis

olemme liekkejä
mutta sinä olet liekeistä paras
liekeistä lämpöisin
liekeistä tärkein

kun sinun liekkisi ei enää hohda
minulta kaasu loppuu myös

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot