Harhakuva

Runoilija nipsuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

muistattehan, että kaikki runoni eivät välttämättä liity minuun mitenkään, tai ole todellisia.
 

Taas lankesin suhun,
vaikka vannoin etten enää,
sul on yliote muhun,
en haluu pelkää,

et sä taas mun sydämmen,
rikot kuten teit aina ennen,

vaik rakastan sua,
mun on pakko sanoo,
tää on harhakuvaa,
koska en voi koskaan sua unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, koskettava. pidin :)

 

Käyttäjän kaikki runot