Syntinen

Runoilija nipsuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

muistattehan, että kaikki runoni eivät välttämättä liity minuun mitenkään, tai ole todellisia.
 

Kun elämä heittää tielle ylitsepääsemättömiä,
esteitä,
onko oikein luovuttaa,
kun se satuttaa lähimmäisiä?

Itse en enää ole varma,
mihin suuntaan jatkaa,
koska kaikki tuntuu ohi olevan,
ei tietä minne jatkaa,

haluaisin jatkaa tätä pakomatkaa,
mutta elämän koettelemukset,
ovat uuvuttaneet kulkijan,
viimeisetkin jätteet,

ei ole enää syytä,
toivoa mitään parempaa,
koska kuitenkin tässä,
on parasta mitä syntinen voi elämältä saada.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot