Ei niin vahva~

Runoilija nipsuliini

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

muistattehan, että kaikki runoni eivät välttämättä liity minuun mitenkään, tai ole todellisia.
 

Muistan sinut,
poikana joka hymyili,
vaikka unohdit minut,
rakastin sinua silti,

ei asiat mennyt niin,
kun toisille väitin,
minä perääsi itkin,
öin ja päivin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot