Soutaja

Runoilija vilja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaiken omani mukanani kannan
 

Soutaa syvää vettä
tummaa ja hiljaista
kalpea airo viileydessä

minä ja vesi
ja kalpeat airot

rannan mustaa nauhaa
eilisten tyhjät ikkunat
vesi on hiljaa

minä ja vesi
ja kalpeat airot

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä ei tarvitse mitään enempää, tosi hieno.

Piti samalla onnitella syntymäpäiväsi johdosta. Onnea!

Seesteinen, toisto kiinteyttää.Jää rauhallinen mieli.

Taidokas monitasoinen runo. Hyvää syntymäpäivää.

Onko vesi viileä jo ? Kalpeat airot sitä leikkaavat, ja rannan nauha mustana pian, illansuussa jo nyt. Eilisten tyhjät ikkunat eivät palaa, ilo ja lämpö on valoisassa ikkunassa, kotoisassa.

Monia ajatuksia tuo runosi...

Toisto toimii kauniisti.
Tästä runosta tulee hyvä mieli.

Kaunista, tunnelmallista. Kaipaus on käsin kosketeltavissa. Todella.

Toi mieleeni Edith Södergranin 'Tulo Haadekseen' -runon. Oikein kaunis, pehmeä, hauras ja melankolinen.

tumman rauhaisa runo, sellainen synkeänkaunis. Hyvää (vähemmän synkkää) syntymäpäivää.

Kaunis ja selkeä.

Tässä ei soudeta ja huovata vaan runo lipuu rauhaisasti ja levollisesti...ei kiire minnekään. Puhtaan kaunis runo.

Jännä tunnelma tässä
runossa.

 

Käyttäjän kaikki runot