SIJAMUODOT

Runoilija vilja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaiken omani mukanani kannan
 

kaikki jotka tietävät
tietävät
että
minä en tiedä
sinä et tiedä
me emme tiedä

hän joka luulee tietävänsä
luulee
että
minä ymmärrän
sinä ymmärrät
me ymmärrämme

sinä joka luulet ymmärtäväsi
uskot
että minä rakastan
ja että sinä rakastat
ja että me rakastamme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot