Sinä karvainen otus!

Runoilija Satua

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.8.2005
Viimeksi paikalla: 21.1.2022 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä ja minä

Sinä piereskelit ja olit kamalan karvainen.
Sinä murisit, jos kaikki ei mennyt mielesi mukaan.
Sinä karjuit, jos olin luotasi pari tuntia pois.

Sinä pussasit minua, vaikka olin jättänyt sinut yksin.
Sinä tulit kainalooni, vaikka olin flunssassa.
Sinä olit aina iloinen nähdessäsi minut.

Mitä ihmettä tosiaan nainen tekisi miehellä, jos hänellä on koira?!?

Selite: 
Elämäni eläimen Patun muistolle on tämäkin taas kirjoitettu.
Kategoria: 
 

Kommentit

San se =)
Ihana runo, kertakaikkiaan!!!
Ai joo ja Onnea =)

Juu, täällä on myös tuntumaa kuorsaavasta hauvasta :D Hyvää syntymäpäivää!!

Ihana....

Terveisin, lähes samanalisen omistaja =)!

Ja, joo ei se mitään sillä miehellä tee =)

 

Käyttäjän kaikki runot