Tänään

Runoilija Satua

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.8.2005
Viimeksi paikalla: 21.1.2022 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun olit jo vanha, ystäväni kysyivät, mitä teen, kun Sinua ei enää ole.

Vastasin, etten voi olla enää koskaan päivääkään ilman koiraa.

Nyt lähtösi jälkeen ymmärrän, etten voi olla ilman Sinua, toinen koira ei voi Sinua korvata.

Selite: 
Elämäni koiralle Patulle kirjoitettu muistolauseke. Kynttilä palaa muistollesi lyhdyssä ulkona ja virtuaalisena se palaa Lintukodossa niin kauan, kuin Lintukoto on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun rakkaani väsyit ja lähdit luotani 13 vuoden iässä, ajattelin silloin, etten koskaan voi saada koiraa, joka sinut mitenkään korvaisi.

Kukaan ei sinua ole korvannut, mutta sain ilokseni ja onnekseni kaverin, joka jonka sain pitää omanani yli viisi vuotta, rip Snowflys Pyro 3.9.2008 – 30.7.2021.
 

Käyttäjän kaikki runot