Niin ikävä...

Runoilija Satua

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.8.2005
Viimeksi paikalla: 21.1.2022 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Pois niin hiljaa lähdit kummitätini mun,
ikuisesti tulen muistamaan rakkautesi sun.
Monet kärsimykset ja vaivat vaieten kannoit,
suuren sydämesi meille, perheellesi annoit.
Vielä elosi hiipuessa sinut nähdä saimme,
vaan silloinkin huolehdit rakkaistamme.
Niin vilpitön ja kaunis, aina ajatus hyvä,
oli tarkoituksesi ja tyttäresi kaipaus syvä.
Sinulle rakas Eine, vielä viimeisen sen,
olisin toivonut vointisi paranemisen.
Sinua suuresti jäämme kaipaamaan,
sanomaton on murheemme surussaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan osaa, tuntuu että hyvät ihmiset lähtevät ensin <3
Kiitos! Tätini oli niin hyvä ihminen, että ehkä Jumala halusi hänet sen vuoksi luoksensa.
 

Käyttäjän kaikki runot