Nordketten

Runoilija guantanamo

mies
Julkaistu:
15
Liittynyt: 11.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

szaga szago szaga la m'blama bschigi bschigo bschigi bschigi bschiggo bschiggo goggo goggo ogoggo a- o - auma
 

Sumu aukeaa, pilvet
kohoavat, ympärillä
jokilaakson vuoria,
leskenlehdet kukkivat

mehiläiset surisevat,
vuohenkellot kalkattavat
vuoriniityllä, raitis
puuska nousee rinnettä

ei näin voi olla, joudun
hämilleni, luulen näkemääni
näytelmäksi, musikaaliksi –
mutta aito astuu esiin

osoittamaan, ettei kuva
suotta valehtele, pelkkä
epäröivä epäilykin riittää,
sillä luonto, kerrankin,

on voimakkaampi
huvipuiston luovaa
ihmistä, jonka röyhelöiset
alppimajat saavat täällä

kuusentuoksun siunauksen.
Vasta ranskalaisten
rasittama raaka wienerschnitzel
rikkoo lumouksen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot