Luetut

Runoilija guantanamo

mies
Julkaistu:
15
Liittynyt: 11.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

szaga szago szaga la m'blama bschigi bschigo bschigi bschigi bschiggo bschiggo goggo goggo ogoggo a- o - auma
 

luetut eletyt kulut
tullut mennyt jutut

oletetut turrutut
purrut tarut surut

suodut sadut
aletut lopetetut

tutut turut nukutut
puretut kadut

lumetut toistetut
juttelut utelut

vuodet koetut:
muututut juurrutut

luudutut suututut
luotetut kartetut

valehtelut katetut
valetut suutelut

luututut sut ja mut
ja muut sumut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot