Muurinharjalla

Runoilija guantanamo

mies
Julkaistu:
15
Liittynyt: 11.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

szaga szago szaga la m'blama bschigi bschigo bschigi bschigi bschiggo bschiggo goggo goggo ogoggo a- o - auma
 

Portti on auki, vapaus annettu.
Lankeemus ei ollut synti,

pelastus ei ollut teko,
ihminen on vailla syvyyttään,

hauras nyytti luita muurinharjalla.
Kuka solmut avaa?

Kuka tiukat lihakseni irrottaa?
Itse punoin ansani

ja itse siihen astuin,
muurin harjan mitan verran

etsii vasen oikeaa,
barbaarien keihäät tuolla,

keisarien koneet täällä
– etsii, etsii, vaeltaa

paikoillaan: neulansilmä,
jonka läpi kameli karkaa.

Selite: 
- - tutta la vita e il suo travaglio in questo seguitare una muraglia che ha in cima cocci aguzzi di bottiglia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot