Ylistys luonnolle

Runoilija Angst

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2017 21:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opi eilisestä, elä tänään ja toivo huomista.
 

Kiitos tuulesta,
jolla tanssitat hiuksiani

Kiitos valosta,
jolla lämmön iholleni tuot

Kiitos sateesta,
jolla suruni piilotat

Kiitos kylmistä päivistä,
jolla muistutat minua ystävien lämmöstä

Kiitos tästä hetkestä
ja tulevista hetkistä
aina siihen asti
kunnes on aika
aloittaa alusta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ylistys luonnolle ja ehkä vähän ihmisellekin.
 

Käyttäjän kaikki runot