Escaping death

Runoilija Angst

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2017 21:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opi eilisestä, elä tänään ja toivo huomista.
 

Not in the depths of the ocean,
Not in the deepest jungle,
Not in top of the highest mountain
can man hide from death.

Not behind wealth or fame,
Not behind friends nor relatives
can man hide from death.

Who knows this;
sees life as a precious gift

Selite: 
Buddhan sanojen innoittamana..
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikäs

pidin

Elämä on suurenmoinen lahja, meille jokaiselle. 
 

Käyttäjän kaikki runot