Aaltoja vedessä

Runoilija Angst

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2017 21:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opi eilisestä, elä tänään ja toivo huomista.
 

Tunteet ovat kuin unta,
heijastuksia järven pinnalla
mielen aaltoja
jotka vievät mukanaan

-Se joka on valppaana
ei ajaudu rantakalliolle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisaasti pohdittu. Ei kannata ajautua myöskään karille.
 

Käyttäjän kaikki runot