Elämän hauraus

Runoilija Angst

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2017 21:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opi eilisestä, elä tänään ja toivo huomista.
 

Niin kuin syksy vaihtuu talveen,
kevät sulattaa talven lumet.
Niin kuin kevät antaa tilaa kesälle,
kaikki olevainen muuttuu.

Kuin saippuakuplat tuulessa,
on elämämme vain hetken lento.

Sille joka tajuaa elämän haurauden,
on elämä rikkain aarre.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hauraan kaunista

Kaunis. Pidän todella.

Varmasti melkein kaikki ymmärtävä elämää. 
 

Käyttäjän kaikki runot