Hangesta herännyt

Runoilija Humis

Hetken jo luulin
on kaikki hyvin
Ihosi tuoksu
lämpö jota luulin rakkaudeksi
 
Aamun viileys
muutti Sinutkin
 
Kaikkosit tuulen lailla viereltäni
Eikä syliini sada kuin
lunta.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Noinkin voi käydä... erehtyy siitä, mistä on kyse... herkkä, hyvä runo
 
kohtalokas

pidin todella paljon
Vain lunta sylissä, kun hän on lähtenyt...runokuva koskettaa.
Hieno.
Hyytävän kaunis kuvaus.. Koskettava
Surullinen runo kuinka toivo valuu pettymyksen hiekkaan. Runona puhutteleva
Hieno on runosi. Hyvää syntymäpäivää!
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Humis Hangesta herännyt 15.12.2015 7 Runo
Humis Taxfree 10.12.2015 4 Runo
Humis Majakka 1.12.2015 3 Runo
Humis Ensilumi 24.11.2015 5 Runo
Humis Kuka oletkaan 17.11.2015 6 Runo
Humis Pidäthän huolta 14.11.2015 6 Runo
Humis Valoa vailla 9.11.2015 2 Runo
Humis Olematon 27.10.2015 4 Runo
Humis Mars ja minä 10.10.2015 1 Runo
Humis Hyvästi jää 22.7.2015 2 Runo