Liian moni delaa turhaan.

Runoilija Markus-90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näitä nyt tulee jos on tullakseen. En oo mikään pro pistään tuntemuksiani sanoiks..
 

Taas yksi vanha kaveri teki itsemurhan
taas yks nuori kuoli aivan turhaan
sitä pysty ei käsittämään
että vanha frendi ei enää kuulu mun elämään

hyppäs kohti tuntemattomaa
maasta sä oot tullu ja maaksi sä tuut muuttumaa
me kaikki täällä vaan itketään sun kuolemaa
ei sitä pysty enempää kelaan
kun ei sitä vielä tajua kuitenkaan
nyt sä oot poissa ja elämä on turhaa

sun henki on mun mukana tästä eteenpäin
ilonen oon ku sain tuntee sut edes näin
kauan aikaa siitä on ku me tavattiin
en olis uskonu et meistä ensin lähet pois
en tiedä mikä sut takaisin tois
kelaan et pitäis jaksaa jatkaa elämää
mutta tuntuu et mulla sekoo koko pää
suru täyttää aivot
mielen
kielen
itkua epätoivoisesti nielen

monta kyyneltä tähän räppiin on vuodatettu
en voi muuta sanoo ku että voi vittu
ristii kaulas kannan saletisti
rukoilen vaik ennen olin ateisti
rukoilen et sun sielu sais nyt rauhan
ja räppäät taivaas ääninauhas

jokainen meistä delaa jossain vaiheessa
moni ottaa hengen aineissa
mutta itsemurha ei oo koskaan oikeutettu
hetken helpotus muuttuu lopulliseks
perhe sukulaiset sielu muuttuu kiveks

älä lähe turhaan
jaksa vielä
ei sitä koskaan tiedä
mitä tuo elämä tullessaan
antaa rullata vaan.

Selite: 
kuulin surullisen tapahtuman ja tällanen "räppi" siitä synty. eka räppi multa, kertokaa kannattaako jatkaa räpäytyksii. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Umh, vahvaa tekstiä. Pidin monestakin kohtaa.

Näin ekaks, osan ottoni!<3
Ja sit arvostelu: ei jumalauta, tää on ku jonku Steenin tekstii. Niin hieno biisi.

"ristii kaulas kannan saletisti
rukoilen vaik ennen olin ateisti"

Toi oli niin hieno kohta^^! Tekstis sai melkei kyyneleet valuu poskilla! Riimittelit oikeesta aiheesta, nuorten pitäis jaksaa!

ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot