Älä koskaan anna periksi.

Runoilija Markus-90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näitä nyt tulee jos on tullakseen. En oo mikään pro pistään tuntemuksiani sanoiks..
 

kun mä lopetin koulun keske
tajusin et voin elää hetkee
joskus ehkä tajusin elämäst jotai
mut nyt en ymmärrä mitään
tuntuu että tarvii aikalisää
miettii mitä elämältä haluaa
ja mitä siitä rakentaa

Turha sitä on itteensä pettää
että
koulutus ei olis tärkee
unelmat iteltänsä siin vaan särkee

säbä pelasti mut kuolemalta
nopealta itsarilta
olis ollu väärin tehä niin
täytyy pitää hengest kiin
jokaisella yks on niitä
siks mä räppään siitä
koska se on tärkee muistaa
ei koskaan saa luovuttaa
lopettaa elämää
ja tehä itsemurhaa

liian moni nuori luovuttaa turhaan
tunteita on kaikilla
sitä en voi kiistää
mut kellään ei oo oikeut niit itseltään riistää

tartu hetkeen pidä kii
selviät aina niin
älä koskaan anna periksi
älä koskaan anna periksi.

Selite: 
tää on taas näitä mun "räppejä". LoL
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot