Avuton

Runoilija Markus-90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näitä nyt tulee jos on tullakseen. En oo mikään pro pistään tuntemuksiani sanoiks..
 

lähtö helsinkiin ihmetyttää
tilanne kotona hämmentää
mitä tehdä kun perhe ei huoli apua
ja elämäänsä enemmän makua

äiti ei ole sairas
ehkä
mutta mistä sitä ikinä tietää
todellisuudentaju heikentyy
ja jonnekkin sielunsa myy

yritän auttaa,
turhaa
on kuin joku ajaisi itsemurhaan

mutta ei
sitä en tee
en edes ajattele
perhe on rakas
elämä rakas
voi kun saisin hyvät ajat takas

nyt mun elämässä kääntyy uusi lehti
auttaa vielä ehtii
ensin itseni kuntoon laitan
sitten vasta muita autan

on vain niin avuton olo
niin avuton olo

Selite: 
huolia..
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti runo!
"Huolestunut" tunnelma.
Tykkään.
(:

ihana runo. tunnelma tulee hyvin selväks. osaat kirjottaa.

runo kertoo perherakkaudesta jka katumuksesta - ei siitä kristillisestä vaan ihan psyykkisestä pahasta olosta.
hienoa tekstiä!!'
Kiitos kommentista

 

Käyttäjän kaikki runot