Elämä.

Runoilija Markus-90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näitä nyt tulee jos on tullakseen. En oo mikään pro pistään tuntemuksiani sanoiks..
 

Aina luullu ettei täs oo mitää järkee
perhe mulle aina ollu kaikkein tärkee
aina ei koti ole paras paikka
paikka jossa viihtyy vaikka
kuinka menis huonosti
jossai perheis on insesti
joissai alkoholisti
joissai nisti
vanhempien kans menee sukset ristiin
niitten kanssa välit poikki pistin
nyt mua kaduttaa mut ylpeys anteeks pyynnön kadottaa

urheilu on rakas asia ja siel tunnen eläväni
elämäni parasta aikaa
aikaa tappaa kentällä vaihtopenkillä

koulussa heitän pelkkää läppää
siks joka kokeesta tulee pelkkää äffää
esitän ilosta pirteetä vaik oikeesti elämä on välil perseestä

mul on pari ihmist jotka on tosi tärkee
ne takoo huonoin hetkin muhun järkee
elämäs oon vasta alkukengis
sen oikee tarkotus on pysyy hengis
aina siihen asti että tulee aika
aika ihmisen jättää maailma
taivasta tai helvettii
joka iikka ettii
kaikki löytää taivaan
kun astuu vaan laivaan
laivaan kohti tuonpuoleista
jossa tehdään unelmista totta

elämä ei oo reiluu
ei sen kuulu ollakaa
mut jokane meistä saa ansionsa mukaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot