Tunteiden laavavirrat oppaina

Runoilija miaumai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.10.2023 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muinaisilta ajoilta peräisin
sisimmästä kumpuavat heikot pulputukset
tukahdutetut
sisimmät vaistosi,
tunteiden laavavirrat...
Tutustu tähän alueeseen,
joskus vaaralliselta tuntuvaan, vieraaseen
osittain kaukaiseen, mutta tuttuun
turvasatamaan,
koska lopulta se on oma itse.

Vauraus pesii näissä laavavirroissa.
Ne tulikuumana raivaavat polkuja
esteettömästi olevaisuuden ilmentyä
polttaen poroksi turhat kuormat tieltä.

Kun tunnet astuvasi tuntemattomaan itsessäsi
vieraile siellä uteliaana
ihmetystä täynnä
irti arvostelusta
"Tälläinenkin minä olen!!"
Nauti kokemusten erilaisuudesta
älä antaudu luokittelemaan tunteitasi
vaan pidä ne vapaana
tulla ilmi sellaisenaan;
rajattomina,
luoda rajoittamattomasti tulevaa.
Tilanteet eivät sido enää menneestä eikä tulevasta
kun surffaat puhdistavassa laavavirrassa.

Kuunnellen ikiaikaiseen sinuuteen
liittyvää vahvaa viisautta,
kulje sen mukana.
Se on kuin kävelykeppi johon nojata,
tunnustellen edellä menevää tietä
pimeässä
Loistaen tietoa pelkoihin
ja luomalla lujempaa luottamusta peruskallioon
nimeltä:
sielun sisäinen elämä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot