My own refugee

Runoilija miaumai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.10.2023 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

I am my own refugee
seeing the saving shoreline
I am my own refugee
in my own unrealities
I am my own refugee
owning the language of my shadow
I am my own refugee
transcending aspects of the mind realm
I am my own refugee
finding peace in liberation
I am my own refugee
with no homeland
I am my own refugee
eternally wondering
in the harbor created by
my nightmares and dreams

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

melankolian kauneutta

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot