Kevätmaa

Runoilija miaumai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.10.2023 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kasvatan ruiskaunokkeja ja orvokkeja
- toisia tuulelle ja toisia maalle
Minä kasvatan kukkia ohimoille ja pellonpientareille
- toisia sieluni ravinnoksi ja toisia silmille kauneudeksi
Minä kasvatan suurempia, vahvempia sulkia siipiini
nähdäkseni kasvualustat korkeammalta
ja silloin kun kevät tekee tuloaan
minä tulen valmiiksi kukkivana, täynnä siemeniä
karun maan kukoistaa
ja minä tulen kukkimaan
kasvattamieni linnun sulkien kanssa,
kukkivien satojen katveessa.
Minä tulen ja itseäni kasvatan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot