Kesytön liitto

Runoilija miaumai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.10.2023 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei se riitä, että minä valitsen sinut
jos juokset karkuun vanhoissa jalanjäljissäsi
Ei se riitä, että minä valitsen sinut
jos sinulla on kompassissasi oma neula rikki
Ei se riitä, että minä valitsen sinut
koska hengitysilmaa ei voi kahlita purkkiin

Sillä vastaan tulemiseen tarvitaan molempien jalkoja
ja kesyttömien sydänten valjastamiseen tahdonvoima
Ei tähti loista ikuisesti,
se voi olla jo kuollut,
vaikka sen valo loistaa maahan vielä.
Sen takia minä näen sinut nyt kirkkaasti
annan mahdollisuuden ja kävelen kohti
vaikka en tiedä sinusta
paljonko pohjattomuutta on
aavistelemieni lupaustesi alla

Ei se riitä, että minä valitsen sinut
sinun pitää kävellä vastaan,
vaikka minussa on voimia
jotka ovat suurempia kuin mitkään
ihmiselämän esteet,
en minä voi liikuttaa
kahta kehoa ja mieltä.
Siihen tarvitsen sinua
vain itsesi vuoksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä pidän tästä runosta, sen voimakkuudesta, sen ymmärtäväisyydestä ja suuresta viisaudesta.
Hyvä!

Vapaana voi vain onnistua. Hienon hieno ajatusrypäs!

on aina mieletön kokemus, kun joku on onnistunut purkittamaan oman pään sisällön sanoihin. kiitos tästä. selvensit ajatuksiani. :)

Mahtavia ajatuksia runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot