häivähdys huolta

Runoilija ananasporkkana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteiden ja ajatusten purkausta, mietintää, rakkauden tunnustusta, elämää ja elämän jälkeistä.
 

puhun ja puhun tunteitani puran

kuulet tai et, niitä huudan

huulillani häivähdys huolta

on kaikessa niin monta puolta

haluaisin apua taivaasta, jostain tuolta ettei olisi enää huolta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot