villasukat

Runoilija ananasporkkana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteiden ja ajatusten purkausta, mietintää, rakkauden tunnustusta, elämää ja elämän jälkeistä.
 

Siinä sinä uinut surun jättämät mustat pisarat kuivuneena poskellasi

Mummon ompelemat villasukat jalassa

Kimurteleva tunne mahassa

Vieressäni tuhiset

Maailman menolle muriset

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot