sinua joka yönä

Runoilija ananasporkkana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteiden ja ajatusten purkausta, mietintää, rakkauden tunnustusta, elämää ja elämän jälkeistä.
 

Nimesi paperilla

Ainut mitä saan kirjoitettua tänä yönä

Joka yönä

Nimesi huulillani

Vain sen saan kuiskattua tänä yönä

Joka yönä

Kuvasi silmissäni

Vain sitä katson tänä yönä

Joka yönä

Mutta missä sinä olet?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot