vain harhakuva enää

Runoilija ananasporkkana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteiden ja ajatusten purkausta, mietintää, rakkauden tunnustusta, elämää ja elämän jälkeistä.
 

Heikoilla jäillä

En yritä edes saada otetta, kun jäähän tulee särö

Putoan, uppoan aina syvemmälle ja syvemmälle.

Vajoan, en tunne enää kipua.

Sumeneva näköni hahmoittaa enää harhakuvan sinusta.

Tunnen kätesi otsallani, mutta liian myöhään.

Olen jo muualla. Sieltä minua ei enää tavoita..

Selite: 
..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot