punaiset pisarat

Runoilija ananasporkkana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteiden ja ajatusten purkausta, mietintää, rakkauden tunnustusta, elämää ja elämän jälkeistä.
 

Pieni ja hentoinen helinäkeiju ei kuitenkaan niin varma, eikä leiju. Olo niin häijy.

Valoa kohti sipsuttaa kantaen kiviä taskunpohjassa valuttaen surun pisaroita jälkeensä.

Ei se enää tuonut lohtua ja helpotusta, vai ikuiset arvet niin kehoon kin sydämeen ja mieleenkin.

Täytyy keksiä toinen keino.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot