HALUAN RAKASTAA

Runoilija penttiihonen

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan rakastaa sinua virheinesi.
Täydellisenä
et minua tarvitsisi
ja kuolisin varjoosi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin totta. Olisipa kaikki noin viisaita!
Hauskaa synttäriä!!

hieno runo ja sanoma..Onnellista syntymäpäivää!

Hyvää syntymääivää

Tässä runossa on elämän viisus ja totuus. Hyvää Syntymäpäivää.

Tämän runon sanomahan voi yhtyä. Onnitteluni samalla!

Kaunis!
Ja onnittelut..

Niin totta. Olisipa kaikki noin viisaita!
Hauskaa synttäriä!!

hieno runo ja sanoma..Onnellista syntymäpäivää!

Hyvää syntymääivää

Tässä runossa on elämän viisus ja totuus. Hyvää Syntymäpäivää.

Tämän runon sanomahan voi yhtyä. Onnitteluni samalla!

Kaunis!
Ja onnittelut..

 

Käyttäjän kaikki runot