VALKOTURKKI.

Runoilija penttiihonen

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni, palleroinen pää
avannosta pilkistää.

Tirkistelee avaruutta.
Kaikki. Kaikki ihan uutta

Hylje-emo varoittelee,
ota vähän, ensi happi.

Osuu päähän rautatappi!
Elon alku jää nyt tähän.

Oiva saalis leiriin tuotiin.
Tuli valkoturkis muotiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niimpä!!
Sepä tuo muoti ei siäli luontokappaleitakaa.
Kahoin just tuano yhen tokumentin Hylökeen pyynnistä ja teorastustaha se oll.

Niimpä!!
Sepä tuo muoti ei siäli luontokappaleitakaa.
Kahoin just tuano yhen tokumentin Hylökeen pyynnistä ja teorastustaha se oll.

 

Käyttäjän kaikki runot