Nimetön

Runoilija koihattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun hän ei
ole läsnä
harkitset avioeroa.

Ei tuollaista tarvitse
kenenkään kestää
hoet itsellesi.

Mutta palava tupakka
reidelläsi
hän sanoo rakastavansa sinua

etkä tahdokaan lähteä.

"On työkiireitä" sanot ystävillesi
kun he kysyvät
mikset tule taaskaan
uimaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot