Elämän kiertokulku

Runoilija koihattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinulla on aina joku,
joka on sinulle
se ihanin.

Sinulla on aina joku,
joka merkitsee sinulle
eniten.

Sinulla on aina joku,
jonka tapaamista odotat
ja pelkäät.

Sinulla on aina joku
jota ikävöit ja jolle tarjoat
ravintolassa.

En välitä enää aiemmista,
kunhan saan olla
se viimeinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot