Nimetön

Runoilija koihattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joka päivä
hän ikävöi
kosketustasi.

Iltaisin
kainalossasi kertoo
rakastavansa sinua.

Yöllä hän
uneksii
suudelmistasi.

Mutta aamulla
ei uskalla lausua
niitä neljää sanaa:

"Voinko
muuttaa
syliisi asumaan?"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot