Ajoittain on ikävä

Runoilija koihattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lopulta unohdat parhaan ystäväsi nimen,
sen, jonka kanssa leikitte
pikkuleluilla. Leikkejä,
joita ette saaneet koskaan
päätökseen.

Ja joka jäi sen
maastoauton alle, kun jonossa
rekka ei ehtinytkään jarruttaa.

Ja jolle kirjoitit sen kirjeen,
jossa kerroit ihastuksesi nimen,
jota et koskaan uskaltanut sanoa
ajoissa.

Ja jonka vuoksi itkit monta
yötä tyynysi likaiseksi
ripsiväristä, jotka olit liian
väsynyt pesemään.

Ja jota aina muistelet vuosien kuluttua
lämmöllä.
Mutta et saa mieleesi
hänen nimeään tai kasvojaan,
vaikka sinulla on valokuvia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi koskettava!

Ai jai..koskettava..

Ikävä <'3 Kirjoitat ihanasti.

Kaunis, välillä suloinenkin ja niin täynnä ikävää.
Sai minut kyyneltymään.
Kuljetat runoa kevyesti, vaikka sanat ovat painavia.
Suosikkeihin.
Onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot