Nimetön

Runoilija F-Brat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ja tuska. Runoilijan parhaimmat muusat.

 

Ihminen turvautuu Jumalaan
ollakseen henkisesti rikas,
silti tekee työtä aamusta iltaan
elääkseen ilman rajoja.
Kuin kilpajuoksua kohti mammonaa
ihminen laukkaa päättömästi,
ahneus valtaa ymmärryksen
peittää näkyvyyden.

Ihminen turvautuu uskontoon,
vain Jumalalla on väliä.
Hän pelastaa meidät pahuudelta,
köyhyydeltä, sairaudelta.
Jos näin on,
mihin tarvitsemme rahaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot