Euforia

Runoilija F-Brat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ja tuska. Runoilijan parhaimmat muusat.

 

07:07, joku ajattelee minua,
istun hiljaa tupakalla ja kuulen lintujen laulua.
Tuulenvire leikkii kevyin painalluksin kasvoillani,
”Olen yksin”, huomaan havahtuvani.
En tunne mitään lisäksi tuon tuulen ja savun keuhkoissani.
”Olen tunteeton”, mietin ja nousen jaloilleni.
Kävelen hitaasti ovelleni, avaan sen hiljaa.
Viimeinkin sen ymmärsin – tämä on minun euforiani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot