Nimetön

Runoilija F-Brat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ja tuska. Runoilijan parhaimmat muusat.

 

Kuka sanoi, ettei enkeleitä ole olemassa?
Sillä tunnen hänen siipensä mua suojaamassa.
Kuka väitti, ettei todellisuutta voi kadottaa?
Sillä kun hän on läsnä, todellisuus katoaa.
Kuka kertoi, ettei ihmisen kosketus voi lamaannuttaa?
Sillä kun hän mua koskettaa, se heikentää tajuntaa.

Kenen mukaan rakkaus ensi silmäyksellä on mahdotonta?
Sillä kolmen sekunnin jälkeen, kaikki tuntui oikealta
ja kuka väitti painovoiman pitävän maanpinnalla?
Sillä kun hänet tunnen ihollani, leijun ilmassa.
Ja miten luulin, etten voisi sydäntäni menettää
sillä kun viimeksi tarkistin, se oli hänen kädessä.

Selite: 
Olen todistanut vääriksi ne väitteet, joihin uskoin itse. Ironista, mutta sen siitä saa kun uskoo kaikkeen, mikä kuulostaa järkevältä.
Kategoria: 
 

Kommentit

mielettömän kaunis ja osuva! :)

 

Käyttäjän kaikki runot