Nimetön

Runoilija F-Brat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ja tuska. Runoilijan parhaimmat muusat.

 

Olemmeko samaa mieltä,
jos eteemme annetaan vaihtoehtoja?
Arvostammeko aikaamme,
jos valitsemme kuoleman sijaan elämän?

Ottaisimmeko kaiken irti hetkestä,
jos meille kerrottaisiin
voivamme elää enää vain päivän?
Vai jäisimmekö sulattelemaan tietoa
yksin, kauhistuneena, peläten
ettemme ehdi tehdä kaikkea mitä tahdoimme?

Valittaisimmeko itsesäälissä,
kohtaloamme, ja syyttäisimmekö Jumalaa?
Olisiko se tuntemattoman voiman syy,
geneettinen vai kenties omamme?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot