Nimetön

Runoilija F-Brat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ja tuska. Runoilijan parhaimmat muusat.

 

Jos maa jalkojemme alta katoaisi
sitä mukaa kun liikumme.
Pitäisikö meidän juosta,
pitäisikö kävellä?
Vai olisiko meidän syytä pysähtyä?

Olisiko tarpeen hengähtää ja miettiä,
yrittää keksiä ratkaisua?
Miten liikkuisimme tuhoamatta maatamme?
Jos se olisi enää mahdollista.

Tekisimmekö kaikkemme,
vai odottaisimmeko vastausta?
Vastausta, jota emme ehkä milloinkaan saisi,
vaan mädäntyisimme aloillemme.

Emmekö rakastaisikaan elämäämme,
jos emme sen hyväksi mitään tekisi?
Jos emme milloinkaan pysähtyisi miettimään,
mitä me maapallolle teemme?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin tästä runosta hyvin paljon, se antoi ajattelemisen aihetta. Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot