Nimetön

Runoilija F-Brat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ja tuska. Runoilijan parhaimmat muusat.

 

Määritelmän mukaan terveys
on täydellinen fyysisen,
psyykkisen sekä sosiaalisen
hyvinvoinnin tila.
Onko tämä myös määritelmä normaalille?
Jos näin on,
moniko voi rehellisesti myöntää
olevansa normaali?
- niinpä.

Olemme ilkeyden
ja katkeruuden paaduttamia olentoja,
jotka kävelevät sokeina
pitkin maapallomme pintaa
hengittäen ilmaa,
jota kemiallisesti olemme muokanneet.

Tämäkö on perusta terveydelle,
normaaliudelle?
Tämäkö on perusta tulevaisuudelle,
onnelle?
Tämäkö riittää elämisen pohjaksi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot