Kerta kerran jälkeen

Runoilija Minorea

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.8.2005
Viimeksi paikalla: 22.4.2016 15:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pirteä ja elämäniloinen ihminen. Puhun paljon, mutta se on vain kuori, jonka alta löytyy ujo ja hauras tyttö. josta paloja on jo revitty irti.
Löytyy pyörimästä uskomattoman useista paikoista samalla nimimerkillä.
"En etsi seikkailuja, seikkailut etsivät minua, eivätkö löydä, sokeat."

"Katse voi tappaa, sanat voi satuttaa, väkivalta kasvaa."
 

Kuinka voin luottaa puheisiin,
kun totuutesi pohjautuu vain valheisiin?

Puhut ruusuisin kukkasin,
sanoin kaunehin.
Silti katsoessain muistojanaa,
eilen vielä olit puhumassa minulta salaa.

Miten voin luottaa sinuun,
kun sattuu se joka kerta minuun.

Selite: 
1.2.2008 Tosiaan valheiden ja puheiden perusteella tehty, puhuttu toista ja tehty toista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot