Ain mielessä

Runoilija Minorea

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.8.2005
Viimeksi paikalla: 22.4.2016 15:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pirteä ja elämäniloinen ihminen. Puhun paljon, mutta se on vain kuori, jonka alta löytyy ujo ja hauras tyttö. josta paloja on jo revitty irti.
Löytyy pyörimästä uskomattoman useista paikoista samalla nimimerkillä.
"En etsi seikkailuja, seikkailut etsivät minua, eivätkö löydä, sokeat."

"Katse voi tappaa, sanat voi satuttaa, väkivalta kasvaa."
 

Tunne on sietämätön,
kuin siihen tukehtuisi.
Hukkuisi,
katoaisi,
syvyyteen uppoaisi.

Sydän jyskyttää rinnassa,
katson taas kelloa.

Kuvasi mieleeni palaa,
varkain,
salaa.

Ikävä sinua on kova,
olethan minulle rakas,
minun oma.

Selite: 
2.11.2009 Kärpäleen ikävä omaa miestä, hän 12h töissä lähtien aamulla, kun pääsee töistä niin minä olen jo mennyt töihin. Ah tätä työntekijän onnea!
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo!

Hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot